gedachten kleine kindjes worden groot mijn familie

Mooie momenten..

Is er iets heerlijker dan genieten van quality time met het gezin? De laatste weken mocht ik weer leuke momenten in mijn dagboek noteren…

 
 
  • Naar traditie, en dit zeer waarschijnlijk voor de laatste keer, werd er een sigarenmiddag gehouden. De laatste nieuwe aanwinst in het gezin (ondertussen ook al 4,5 maand) wordt door de mannen ‘ingerookt’ met een goeie dikke sigaar. Zie het een beetje als de witte rook die in Rome uit de schouw komt bij de aanstelling van een nieuwe paus. De sigarenkist is helemaal leeg nu en voor zover ik weet is bij de kinderen de goesting om het gezin verder uit te breiden ook weg. Toeval bestaat niet. 
  • Dochter kwam met haar kids logeren (omdat vriendlief op weekend was met zijn maten) en dat vroeg om een bbq. 
  • Er was ook het jaarlijkse schoolfeest waar we met z’n allen naartoe gingen. Altijd weer een dag waarbij ik een traan wegpink van trots als ik die kleine gastjes daar zo zie huppelen en ze naar me zie zwaaien als ze me opmerken langs het podium.
 
 
  • En natuurlijk waren er de niet te vergeten oppasdagen waarbij steeds weer opvalt hoe snel kinderen groot worden. Tattoo oma moest haar werk doen, de polonaise werd gedanst op de tonen van de Plop-cd, oma als snoepjesmonster, opa als kusjesdraak en natuurlijk werden er ook volop spelletjes gespeeld maar ook gesnoept en gezongen. De kleindochters zingen graag en veel, net als hun oma trouwens. Kleindochter van twee spant tegenwoordig wel de kroon met haar fonetische versies van bekende meezingers. Ik ben Mega Mindy, Meeeega Mindy, een ette tupenel die je ovewa ekkén… Super!
Op naar de volgende mooie momenten…

Dit lees je misschien ook graag...

1 Reactie

  1. Dat klinkt echt heerlijk en fijn! Mooi dat je emotioneel ook zo geniet van kleine gebaren. Heel herkenbaar! Geniet lekker verder! =)

Reacties zijn gesloten.