Ruik je ‘t?

Voel je ‘t?  Zie je ‘t? Of misschien heb je ‘t enkel gelezen in de krant of gezien op het nieuws? Hoi hoi… er is lenteweer op komst! Ik kijk er zo naar uit om ramen en deuren open te gooien en de lentelucht waar ik al zo lang op wacht binnen te laten stromen in hoofd en huis. Heerlijk vooruitzicht!

En als ik er de kans toe zie waag ik me van de week zelfs aan een terraske denk ik. Ach nee, daar moet ik nu eens niet over nadenken sé, dat ga ik gewoon doen! Bij de gedachte aan een blauwe hemel met een stralende zon en buiten komen zonder te rillen van de kou alleen al word ik vrolijk(er). Ja, de zon doet wonderen met een mens.

Deze ook lezen?

One thought on “Ruik je ‘t?

 1. La FeMe en Spruiten

  maart 3, 2013 at 9:48pm

  Wat was het heerlijk he. Heel voorzichtig laat het voorjaar de eerste tekenen zien. IK heb ook zo genoten van een heerlijke wandeling.<br />Laat de zon maar komen want we zijn er aan toe toch? Alles goed met de kleine meid?<br /><br />

 2. Billy

  maart 3, 2013 at 9:13pm

  wij hebben heel eventjes de zon gezien vandaag,<br />en dat was genoeg voor een fietstochtje te maken<br />En het heeft ons écht deugd gedaan!<br />Smaakt naar méér… ;-)<br /><br />Groetjes!

 3. Ellen

  maart 3, 2013 at 9:12am

  Zalig! Ik kijk er naar uit om die winterjas aan de kapstok te laten hangen.

 4. oma moetje

  maart 3, 2013 at 8:53am

  en ik heb hoerechance: ik zit drie dagen aan zee :-)'k Zal ook genieten, zeker weten! En eens aan u op uw terraske denken ;°)

Reacties gesloten.