Als je bij de hond slaapt…. je kent dat gezegde wel. ‘t Is dus niet verwonderlijk dat een zieke grote broer ook mij heeft aangestoken. Bovenop zijn griep en luchtwegeninfectie heeft hij sinds gisteren een oorontsteking. Op doktersadvies is ons bezoekverbod verlengd tot zondag. Grote broer en ik zullen het tot dan moeten doen met de foto’s die mama doorstuurt per gsm. Hopen maar dat de medicamentjes (Een ramp trouwens om toe te dienen bij een onwillige en hangerige peuter, believe me!) de thermometer snel een normale temperatuur doen aangeven en ons verlost van alle ongemakken en ons vooral snel wat meer energie zal geven.

Niet op kraambezoek en vandaag helaas ook niet naar de karnavalstoet van onze andere bengels. Zo jammer. En toch, het feit dat ik trots en blij ben met onze nieuwe gezonde uk, dat het zonneke schijnt, ik lekker een hele dag kan knuffelen met grote broer (zonder schuldgevoelens dat ik hem te hard verwend) en de mooie post (daarover later meer) van Lafemeenspruiten en MycupofLatte die ik vandaag in mijn brievenbus vond doen me deugd en zorgen voor de vleug roze-bril-gevoelens die ik nodig had. En nu kruipen we snel terug onder ons dekentje om uit te zieken.

Aanbevolen artikelen

6 Reacties

  1. Oh wat jammer zeg dat je daardoor niet op kraambezoek kon gaan. Hopelijk ben je inmiddels wel geweest. Fijn dat mijn kaartje je dag heeft opgevrolijkt =)

  2. oei oei, toch spijtig dat je die kleine nieuwe spruit nog niet in je armen mocht nemen!<br />Veel beterschap nog, Nanabee!

  3. hier idem dito – de kleinste is er ongeveer door en de grote zieker. Weinig geslapen vannacht. Wens jou en mezelf spoedig beterschap ;°)

  4. vlug beterschap Nanabee en kleinzoontje en dan straks knuffeldeknuffel met het nieuwste prinsesje

  5. Veel beterschap aan jullie beide! zooo zielig!<br />liefs Els

  6. Hè wat vervelend allemaal dat stel je je toch anders voor ,nou nog even geduld dan mag je met volle teugen genieten het is niet anders ,en stuur je adres stuur ik je ook even wat gezelligs want inderdaad dat heb je wel nodig lieve gr marloeskreatief

Reacties zijn gesloten.

error: Content is protected !!