Nog maar twee dagen thuis en alweer goed gerodeerd. Dat het paasvakantie is heb ik al geweten hoor…

Woordschat, Smurfenspel, Bingo, Pim Pam Pet (het favoriete spel van onze kids vroeger), huiscinema (Alles donker maken hé oma!) inclusief popcorn, Mega Mindy oma en Mega Toby… we weten wel wat spelen.

En hebben we daar geen zin in dan verzinnen we gewoon zelf wat:

  • spiegeltje spiegeltje (over mekaar gaan zitten, gekke bekken trekken die de andere moet nadoen, wie eerst lacht is verloren)
  •  balletje blaas (licht balletje op tafel leggen en naar de andere kant proberen te blazen)
  •  wat heb ik (iets onder je trui steken en de anderen moeten raden wat het is, je mag één keer voelen)
 
Paasvakantie is één ding maar een huis vol kids (die niet kunnen buitenspelen omdat het regent) terwijl ze een nieuwe inbouwijskast en -vaatwasser komen leveren is wat anders en niet echt aan te raden. “Mevrouw, deze kast moet leeg. Mevrouw, sorry maar deze schuif moet er ook uit dus wil je aub je potten ook uit deze halen? Oei mevrouw, er was blijkbaar een lek in je oude vaatwasser.” (Terwijl er liters water over de parketvloer loopt) En dat de ijskast er al een jaar of 20 jaar instak was aan de binnenkant van de keukenkast óók duidelijk te zien. Poetswerreuk! Zucht. 
Maar bon, alles is goed gekomen. Om zes uur was iedereen de deur uit, ijskast nog uitgewassen met azijn, eten erin geschikt, avondeten gemaakt …  en om negen uur viel bibi in slaap bij de tv. Als vanouds na een drukke oppasdag… gerodeerd dus. 

Aanbevolen artikelen

6 Reacties

  1. Hihi heerlijk 🙂 Moe maar voldaan!

  2. Jij hebt er weer drukke oppasuurtjes opzitten! Toch ook heel gezellig. Is kleine hummel ook al een keer geweest of is dat nog niet nodig geweest. Hoe gaat het met haar. Alles goed.<br /><br />Kleine Nina groeit als kool, is heel tevreden, slaapt, kijkt rond en drinkt. Echt het leven van een kleine baby. Wat een genot als het zo loopt. <br /><br />Gaat het goed met je? Is je energie weer wat op

  3. oma&#39;s en opa&#39;s hebben het niet altijd gemakkelijk met hun kleinkinderen hé<br />Maar het is wel met heel je hart dat je er voor zorgt, toch?<br /><br />Groetjes!

  4. Kinderen, ze houden je bezig! En uiteraard ook vakmannen, die kunnen er ook wat van!

  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  6. Terug van weggeweest!!! Wat leuk al die oude spelletjes, moet bij jouw eens alles komen opfrissen 😉 Dat heb je als je geen kinderen en kleinkinderen hebt. 🙁 Inderdaad zal je wel moe geweest zijn, als ze je zo overvallen met plotse dingen die nog moeten gebeuren! Maar slaap geeft nieuwe energie, dus op naar de volgende drukke dag! grt

Reacties zijn gesloten.

error: Content is protected !!