‘t Is al november. Wat gaat het snel hé. Wist je trouwens dat deze maand voor vele bloggers een geefmaand is? Op de website kan je uitgebreid het hoe/wie/wat/waarom lezen óf je kan je zelf ook inschrijven om mee te doen natuurlijk. Ik doe mee met november geefmaand, net als vorig jaar.

Of ik echt alle dagen wat zal kunnen geven weet ik niet en eigenlijk is dat ook niet zo belangrijk. Geven is gewoon altijd fijn maar in november proberen we een tandje bij te steken en doen we nog iets meer moeite. Op regelmatige tijdstippen zal ik er wat over schrijven op geefmaand.com.

Het hoeft niet eens altijd een item te zijn. Gisteren bijvoorbeeld installeerden we ons op een terrasje om iets drinken. Een kwartier lang zaten we te wachten. De ober liep een keer of twintig met lege handen voorbij zonder ons te bekijken. In normale omstandigheden zouden we opstaan en ergens anders gaan, nu bleven we. Toen hij uiteindelijk wél onze bestelling kwam opnemen hadden we die meneer het geduld gegeven dat we normaal niet echt bezitten én hij kreeg er een gulle lach bovenop. Om eerlijk te zijn was het deels de aanwezigheid van de zon die maakte dat onze reactie ons makkelijker afging.

Natuurlijk komen er ook échte weggevertjes aan te pas bij november geefmaand. Hoe ik dit ga invullen weet ik nog niet helemaal. Tijd brengt raad.

De give away die ik een paar weken geleden beloofde om mijn nieuwe stek hier te vieren staat los van november geefmaand maar het is wel fijn dat dit net samenvalt. 4 weken na elkaar zal er hier iets worden weggeschonken. Op 1 december maak ik de gelukkige winnaars bekend.

Give Away 1

Herinner je je nog de canvassen die ik liet maken bij Webprint.nl? Wel, eentje ervan mag een nieuwe eigenaar hebben. Hou je van een vintage stijl, hou je van Frankrijk, of heb je gewoon nog een leeg plekje aan de muur? Dan ben je misschien wel te vinden voor deze canvas (20cm x 30cm)

2014-10-27 15.32.10G1giveawayx700

Laat het gewoon in een reactie weten als je wil meedingen. Let op: omdat deze eerste give away wordt geschonken ter ere van mijn nieuwe blog kunnen enkel bloggers meedoen.

Aanbevolen artikelen

16 Reacties

 1. Heel fijn dat jullie allemaal willen meedingen, alleen…. give away 1 is enkel voor bloggers! Staat duidelijk vermeld in de post. Sorry.

 2. Vind dit echt wel een grappig iets.
  Laat maar komen.

 3. Hey, ik vind deze net superleuk, dus waag mijn kans hoor! Ik geef die een mooi plekje in mijn ‘me-hoekje’ waar ik knutsel en juweeltjes maak met zicht op de tuin …daar zijn al bezig zijnde al heel wat reisplannen en reisroutes ontstaan hoor en uitgestippeld! Onbewust zal deze me vast opnieuw richting Frankrijk voeren 😉
  Hoewel ik net besef dat ik in de keuken ook wel een prima plekje weet…hij heeft toch al een aperitiefje uitgeschonken hé, perfect om te kokerellen! Duimen maar dus en geniet van het weekend!

 4. Hey, ik doe met plezier mee, want ik heb niet zomaar een leeg plekje op mijn muur… Er hangt nog helemaal niets op in huis! Ik woon er intussen wel al meer dan tien jaar, maar ik ben gewoon nog nooit op de juiste dingen gebotst. Deze ziet er heel mmi, sober en toch kleurrijk uit : ik heb muizegrijze muren met één bloedrode ertussen, dus zou het perfect passen…

 5. ja ik wil zeer graag winnen!

 6. Ik vind hem erg leuk en waag een gokje 😉

  1. Genoteerd Mirjam!

 7. Heerlijk dat jullie het met een lach hebben kunnen oplossen!

  En, ik laat ook deze weggever aan mij voorbij gaan. Al, ben ik het met Susan eens, ik dacht ook gelijk aan Tante Jannie… Dus, misschien moet ik ook maar voor haar mee doen?

  Liefs Nana

  1. Hoe lieff! Vandaag in de Action had ik ook alweer tante Jannie on my mind bij het zien van leuke Parijse linten :).

 8. Hey,

  Ik ben je effe kwijt geweest omdat ik niet doorhad dat gij tartelettemaison zijt geworden! Alleszins een heel dikke proficiat met deze overstap. Het ziet er goed en professioneel uit. Is dat “blogboek” een aanrader want heb er al verschillende keren mee in mijn handen gestaan.
  Ik laat deze give away passeren. Moet zelf nog een foto in orde brengen voor Webprint.
  grtjs

  1. Hey Inge, welkom op mijn nieuw plekje! Blij dat je ook hier weer komt lezen. x

 9. Leuk!
  Ik doe graag mee.

  Blij ook dat ik je een nieuw liedje heb leren kennen (dat van den George)

  Fijne zondag nog,

  Brigitte

  1. Genoteerd. Ja, en merci voor de muziektip Brigitte! 😉

 10. […] maar toch ben ik al goed begonnen. Over geduld, een gulle lach en een give away schreef ik al op mijn eigen blog. Maar er was […]

 11. Oh wat een leuke give away! Ik heb gisteren eindelijk ook mijn review bestelling geplaatst. Ik ben benieuwd…

  Ik vind het een heel leuk schilderijtje maar laat deze toch aan mij voorbij gaan. Er komt vast iemand langs voor wie dit schilderijtje bedoeld is.
  Ik dacht al meteen aan tante Jannie die gek is op Parijs, als je hem namens mij naar haar zou willen sturen….dan doe ik toch graag mee om een kansje te wagen ;).

  Ennuh een glimlach geven, bewuste aandacht geven geld ook allemaal als geef moment vooral als je het bewust geeft en ziet wat voor moois er allemaal uit voort komt. Geniet!

  Dikke knuffels van Susan

  1. Inderdaad Susan, geven is een breed ‘gegeven’. 😀 Oh en als jij hem wint krijgt Tante Jannie hem. Deal! 🙂

Reacties zijn gesloten.

error: Content is protected !!