Give away…

‘t Is al november. Wat gaat het snel hé. Wist je trouwens dat deze maand voor vele bloggers een geefmaand is? Op de website kan je uitgebreid het hoe/wie/wat/waarom lezen óf je kan je zelf ook inschrijven om mee te doen natuurlijk. Ik doe mee met november geefmaand, net als vorig jaar.

Of ik echt alle dagen wat zal kunnen geven weet ik niet en eigenlijk is dat ook niet zo belangrijk. Geven is gewoon altijd fijn maar in november proberen we een tandje bij te steken en doen we nog iets meer moeite. Op regelmatige tijdstippen zal ik er wat over schrijven op geefmaand.com.

Het hoeft niet eens altijd een item te zijn. Gisteren bijvoorbeeld installeerden we ons op een terrasje om iets drinken. Een kwartier lang zaten we te wachten. De ober liep een keer of twintig met lege handen voorbij zonder ons te bekijken. In normale omstandigheden zouden we opstaan en ergens anders gaan, nu bleven we. Toen hij uiteindelijk wél onze bestelling kwam opnemen hadden we die meneer het geduld gegeven dat we normaal niet echt bezitten én hij kreeg er een gulle lach bovenop. Om eerlijk te zijn was het deels de aanwezigheid van de zon die maakte dat onze reactie ons makkelijker afging.

Natuurlijk komen er ook échte weggevertjes aan te pas bij november geefmaand. Hoe ik dit ga invullen weet ik nog niet helemaal. Tijd brengt raad.

De give away die ik een paar weken geleden beloofde om mijn nieuwe stek hier te vieren staat los van november geefmaand maar het is wel fijn dat dit net samenvalt. 4 weken na elkaar zal er hier iets worden weggeschonken. Op 1 december maak ik de gelukkige winnaars bekend.

Give Away 1

Herinner je je nog de canvassen die ik liet maken bij Webprint.nl? Wel, eentje ervan mag een nieuwe eigenaar hebben. Hou je van een vintage stijl, hou je van Frankrijk, of heb je gewoon nog een leeg plekje aan de muur? Dan ben je misschien wel te vinden voor deze canvas (20cm x 30cm)

 

2014-10-27 15.32.10G1giveawayx700

 

Laat het gewoon in een reactie weten als je wil meedingen. Let op: omdat deze eerste give away wordt geschonken ter ere van mijn nieuwe blog kunnen enkel bloggers meedoen.

Wil je op de hoogte blijven van alle toekomstige weggevers op dit blog?

Schrijf je onderaan het reactievak in als abonnee door  ‘Ja, voeg me toe aan de e-maillijst’ aan te vinken of meld u aan via het formulier in de footer (zo krijg je af en toe een nieuwsbrief) of volg via bloglovin’ bloglovin volger

Deze ook lezen?

One thought on “Give away…

 1. Auteur

  Nana

  november 17, 2014 at 2:49pm

  Heel fijn dat jullie allemaal willen meedingen, alleen…. give away 1 is enkel voor bloggers! Staat duidelijk vermeld in de post. Sorry.

 2. MARTIN

  november 15, 2014 at 8:19pm

  Vind dit echt wel een grappig iets.
  Laat maar komen.

 3. De Maeyer Ingrid

  november 14, 2014 at 10:01am

  Hey, ik vind deze net superleuk, dus waag mijn kans hoor! Ik geef die een mooi plekje in mijn ‘me-hoekje’ waar ik knutsel en juweeltjes maak met zicht op de tuin …daar zijn al bezig zijnde al heel wat reisplannen en reisroutes ontstaan hoor en uitgestippeld! Onbewust zal deze me vast opnieuw richting Frankrijk voeren 😉
  Hoewel ik net besef dat ik in de keuken ook wel een prima plekje weet…hij heeft toch al een aperitiefje uitgeschonken hé, perfect om te kokerellen! Duimen maar dus en geniet van het weekend!

 4. rebecca

  november 14, 2014 at 8:42am

  Hey, ik doe met plezier mee, want ik heb niet zomaar een leeg plekje op mijn muur… Er hangt nog helemaal niets op in huis! Ik woon er intussen wel al meer dan tien jaar, maar ik ben gewoon nog nooit op de juiste dingen gebotst. Deze ziet er heel mmi, sober en toch kleurrijk uit : ik heb muizegrijze muren met één bloedrode ertussen, dus zou het perfect passen…

 5. kim everaert

  november 13, 2014 at 7:47pm

  ja ik wil zeer graag winnen!

 6. Mirjam

  november 10, 2014 at 8:54pm

  Ik vind hem erg leuk en waag een gokje 😉

  • Auteur

   Nana

   november 12, 2014 at 11:31am

   Genoteerd Mirjam!

 7. Nana

  november 3, 2014 at 3:02pm

  Heerlijk dat jullie het met een lach hebben kunnen oplossen!

  En, ik laat ook deze weggever aan mij voorbij gaan. Al, ben ik het met Susan eens, ik dacht ook gelijk aan Tante Jannie… Dus, misschien moet ik ook maar voor haar mee doen?

  Liefs Nana

  • susan365dagencreatief

   november 6, 2014 at 2:23pm

   Hoe lieff! Vandaag in de Action had ik ook alweer tante Jannie on my mind bij het zien van leuke Parijse linten :).

 8. Inge Roosen

  november 3, 2014 at 9:18am

  Hey,

  Ik ben je effe kwijt geweest omdat ik niet doorhad dat gij tartelettemaison zijt geworden! Alleszins een heel dikke proficiat met deze overstap. Het ziet er goed en professioneel uit. Is dat “blogboek” een aanrader want heb er al verschillende keren mee in mijn handen gestaan.
  Ik laat deze give away passeren. Moet zelf nog een foto in orde brengen voor Webprint.
  grtjs

  • Auteur

   Nana

   november 4, 2014 at 4:30pm

   Hey Inge, welkom op mijn nieuw plekje! Blij dat je ook hier weer komt lezen. x

 9. brigitte peetermans

  november 2, 2014 at 6:12pm

  Leuk!
  Ik doe graag mee.

  Blij ook dat ik je een nieuw liedje heb leren kennen (dat van den George)

  Fijne zondag nog,

  Brigitte

  • Auteur

   Nana

   november 4, 2014 at 4:27pm

   Genoteerd. Ja, en merci voor de muziektip Brigitte! 😉

 10. susan365dagencreatief

  november 2, 2014 at 2:55pm

  Oh wat een leuke give away! Ik heb gisteren eindelijk ook mijn review bestelling geplaatst. Ik ben benieuwd…

  Ik vind het een heel leuk schilderijtje maar laat deze toch aan mij voorbij gaan. Er komt vast iemand langs voor wie dit schilderijtje bedoeld is.
  Ik dacht al meteen aan tante Jannie die gek is op Parijs, als je hem namens mij naar haar zou willen sturen….dan doe ik toch graag mee om een kansje te wagen ;).

  Ennuh een glimlach geven, bewuste aandacht geven geld ook allemaal als geef moment vooral als je het bewust geeft en ziet wat voor moois er allemaal uit voort komt. Geniet!

  Dikke knuffels van Susan

  • Auteur

   Nana

   november 2, 2014 at 5:24pm

   Inderdaad Susan, geven is een breed ‘gegeven’. 😀 Oh en als jij hem wint krijgt Tante Jannie hem. Deal! 🙂

Reacties gesloten.