Creatief bezig zijn is voor mij niet altijd evident. Mijn ziekte gooit dikwijls roet in het eten. Zo wilde ik begin dit jaar, tegen beter weten in, bijvoorbeeld meedoen met het Crochet Along deken. In mijn hoofd kan ik dat dan, de realiteit bewijst het tegendeel.  Gevolg was dat ik een paar weken later bij de dokter zat met een overbelaste schouder. En dan haak ik niet eens dagelijks hé.  Het heeft me veel pijn en een hoop doktersbezoeken gekost. ‘t Is trouwens ook de reden waarom ik amper schreef van maart tot en met juni dit jaar. De maanden april en mei ontbreken zelfs helemaal in het blogarchief.

Soit, het deken bleef onafgewerkt liggen. Het was effe balen maar ja. Wie het kleine niet eert… Iets kunnen afmaken waar ik aan begonnen ben is voor mij al een reden om blij te worden. Ik heb, denk ik, nu mijn les wel geleerd. Geen dekens of grote creatieve projecten meer maar kleine dingen die ik meestal beter aankan.  Dingen zoals een vilten naalden etui bijvoorbeeld. Daarvan maakte ik in de loop van het jaar verschillende versies. Geen stoefplaatjes om te laten zien, blijkbaar ben ik vergeten er een foto van te maken voor ik ze weggaf.  Het laatste kan ik nog wél laten zien én mag nu de deur uit voor GIVE AWAY 3

20141117_naaldenetui giveaway3

Gene grote chichi maar gewoon een handgemaakt iets. Wat voor jou? Laat het maar weten in de reacties.

Aanbevolen artikelen

10 Reacties

 1. Woep woep, jaha, vind ik héééél leuk!! Ik stel me voor de derde keer kandidaat 😉

 2. Ik vind dit echt een schattig naalden etuitje! Aangezien ik mijn naalden altijd kwijt ben…. gr. Hennie

 3. Oh wat een leuke weggever weer, maar ik doe niet mee. Bewaar mijn naalden in een naaidoosje en dat bevalt me prima. Maar zo te zien zijn er toch al een aantal dames die er wel een kansje op willen wagen.
  Goed van je dat je je niet meer stort op zulke grote projecten, ik ga nu snel eens aan de slag voor de handmade market die komend weekend is. Knuff!

 4. Oh, wat een ontzettend schattig hoesje is dat geworden!! Ik waag een gokje!

  En, ik werd net door de postbode verrast met jouw lieve kaartje. Dank je, lieverd!!
  Knuffel, Nana

 5. Jou naai etui is misschien niet zo een groot project als de deken, maar is zeker met heel veel liefde gemaakt en ik vind het zeer mooi.
  Ja en ik doe graag mee aan je derde give away.
  Grtjs
  Daniëlle

 6. Uiteraard stel ik me kandidaat voor het “enige echte en superromantische nana” -naaldenetuitje! Je zou die zo in het winkeltje in Heusden kunnen te koop leggen… passen daar perfect! 🙂

 7. Hoe lief! Ik doe graag mee!
  groet, Christel

 8. Wat een leuke kleurtjes ook. En dan maar even geen grote projecten, hoor. Toch fijn dat er in ieder geval iets creatiefs uit je handen komt.

 9. O leuk, die is mooi. Hier waag ik graag mijn kansje voor.
  Liefs, Veerle

 10. Wat een schattig naaldenetuitje! Ik heb daar wel een plaatsje voor hoor 🙂

  Groetjes
  Miriam

Reacties zijn gesloten.