lezen persoonlijk

Het staat in de sterren geschreven…

Tijd om uit je stulp te kruipen en je volop in het sociale leven te storten. (Denk het niet, helaas.) Sla geen uitnodiging af (Ik hou mijn brievenbus in de gaten!) en organiseer zelf ook ‘ns een feestje; je bent nu razend populair! (yeah sure, ROFL) Iemand vraagt je raad over een netelig probleem; wees voorzichtig met wat je zegt. (Altijd!) Je krijgt een financiële meevaller. (Amai, weeral!)

‘k Zou het gerust allemaal willen geloven maar ‘t zijn helaas maar loze woorden uit de horoscoop voor volgende week in een weekblad. Nee, wat ik er liever wilde lezen is dat de corrigerende zolen die momenteel in mijn wandelschoenen zitten als poging tot het oplossen van mijn tenenprobleem me meer zullen opbrengen dan de mega grote blaren die nu op mijn hielen staan. Die brandende tenen zouden volgens de specialist wel eens een neveneffect van de lupus kunnen zijn. Dan tóch, wordt dus zeker nog vervolgd. Wat ik ook graag in de sterren zou zien staan is dat ik binnen een paar weken af ben van de nekbrace die ik sinds vrijdag draag omwille van een nekhernia en dat alle bijhorende pijnklachten en ongemakken van de laatste maanden (die, hoera hoera, niks met mijn lupus te maken hebben) dan verdwenen zullen zijn.

Zúlke dingen wil ik in de sterren zien staan. Dát en de mededeling dat de kans er heel dik inzit dat ik in de loop van volgende week opnieuw oma word misschien? We zullen er sowieso maar vanuit gaan dat alles de goede richting uitgaat…

Dit lees je misschien ook graag...