Ik verhuis…

Ik verhuis. Ja echt. De knoop werd doorgehakt in de Provence.

Het zat er al een tijd aan te komen maar ik durfde niet goed. Het brengt ook zo’n hoop werk en poespas met zich mee hé. Maar kijk, tussen dit en een week is het eindelijk zover. Hoop ik.

Als alles goed gaat tenminste want zoveel ken ik er ook niet van. Al doende leert men is een gezegde dat nu goed van toepassing is. Wat ik al niet geleerd heb de laatste weken, onwaarschijnlijk. ‘Allez stop nu eens met rond de pot de draaien’ zie ik je denken. En weet ge, ‘t is waar, ik draai rond de pot…

Ik verhuis dus. Niet naar een ander huis, dorp, stad of land. Nope, ik verhuis van stek. Als alles loopt zoals voorzien zullen de bezoekers van mijn blog in de loop van de komende week automatisch doorgeschakeld worden. Naar mijn nieuwe stek uiteraard. Jep, samen met mij verhuist mijn blog. Ja zeg, ik ga dit hier en jullie niet achterlaten hé, dat spreekt voor zich.

Een eigen stukje op het grote wereldwijde web waar alle 9 blogjaren eindelijk samen op één plek komen te staan. Noem het thuiskomen. Er komt een nieuwe naam aan te pas. Eentje die weliswaar aansluit bij wat ik nu heb maar toch anders zal zijn.

Ik wilde het al langer maar zag er dik tegenop. De provider waar ik vroeger zat laat exporteren naar een ander platform namelijk niet toe. Alles manueel overzetten, dat is gene kattenpis, geloof me. Ik spreek ondertussen uit ervaring. Alle tags en categorieën laten overeenkomen, ook niet min. Er zullen nog een hoop schoonheidfoutjes inzitten die ik nadien nog zal moeten wegwerken maar bon, ik heb het er voor over. Lang geleden dat ik nog blij ben geweest met een beslissing.

De nieuwe naam hou ik nog even geheim. Wat ik wel kan zeggen is dat er aan de verhuis een mooie give away zal verbonden zijn. En dat ik in de loop van november ook op de nieuwe plek weer zal meedoen met ‘november geefmaand’ en er zodoende die maand nog een paar extra weggevertjes zullen volgen.

Ik hoop in elk geval dat mijn lezers en volgers mij ook na de verhuis zullen blijven lezen en volgen. Misschien verlies ik er, misschien komen er nieuwe bij. We zullen wel zien wat de toekomst brengt.

Wordt vervolgd… euhm…see you!?

Deze ook lezen?

One thought on “Ik verhuis…

 1. Billy

  oktober 24, 2014 at 5:53pm

  nog geen nieuws…<br /><br />Fijn weekend!

 2. Susan van der Zwaag - Sondeyker

  oktober 19, 2014 at 6:07pm

  Oh spannend maak je het voor ons. Ik dacht al die gaat naar de Provence, maar bedacht me meteen hoe dat dan met de kleinkids moest. Maar je gaat alleen je blog verhuizen hihihi. Gaat vast goed komen! Heel veel verhuisplezier! Knuff! Ennuh nog bedankt voor je mailtje

 3. kreamade

  oktober 19, 2014 at 5:19pm

  Nieuwsgierig… Hou me op de hoogte!! gr. Hennie

 4. José

  oktober 18, 2014 at 11:40am

  Gaaf! Ga je naar WordPress ofzo? <br />Ik volg je op de voet hoor! 😉

 5. Billy

  oktober 17, 2014 at 5:08pm

  oh, geen échte verhuis dus.<br />Misschien word je wel net als ik een WordPress-aanhanger?<br />Ik ben benieuwd…

 6. Goudhaartje

  oktober 17, 2014 at 4:52pm

  Oh, wat spannend!! Ik verhuis gewoon met je mee hoor.<br />X Nana

 7. Daniëlle De Winter

  oktober 17, 2014 at 2:52pm

  Spannend, ja ik dacht eerst dat ge naar de Provence zou verhuizen. Allé we zullen dan maar afwachten hoe de nieuwe naam zal klinken. Als het mij niet lukt om mee te verhuizen, dan schakel ik wel een hulp lijn in. <br />Grtjs<br />Daniëlle

 8. Onlie Mie

  oktober 17, 2014 at 12:00pm

  Oeioeioei… ik hoop dat dit allemaal niet te moeilijk wordt voor ons… stel dat ik je niet meer vind? Ik mag er niet aan denken… ik was al even in paniek want ik dacht &quot;lap die verhuist naar de Provence… daar gaat onze uitstap naar de Annie sloan winkel!&quot; 😉

 9. Mirjam

  oktober 17, 2014 at 9:52am

  O, wat leuk dat je meedoet met November Geefmaand! Tuurlijk verhuis ik met je mee, gezellig! 🙂

 10. Homemade and more

  oktober 17, 2014 at 9:49am

  Ik blijf je zeker volgen, ben benieuwd.<br />Geniet van het weekend,<br />Martine

Reacties gesloten.