creatief Frankrijk persoonlijk woord in beeld

In beeld (1)

Eén van de dingen waarover ik amper heb geschreven of weinig mee gedaan heb op dit blog is fotografie. Ik hou van foto’s en probeer ook zoveel mogelijk van mijn leven vast te leggen op die manier.
Gewone dagdagelijkse dingen maar ook sfeerbeelden, waaronder natuurlijk vele uit de Provence zoals deze…

Het grote fototoestel is al een paar jaar te zwaar om te dragen maar een klein digitaaltje heb ik veelal wel bij als ik onderweg ben. Of ik gebruik mijn smartphone, al stellen die fotografisch niet veel voor. Ze belanden de laatste tijd wel op mijn Instagram account als een soort dagboekmoment. Een achter de schermen van mijn blog zeg maar haha. Ach, manieren genoeg om iets in beeld te brengen en dat doe ik dan ook. Oma foto word ik hier thuis al plagend genoemd. 🙂

Macrofotografie is weer wat anders. Ik doe het graag en daarvoor kan ik mijn grote Nikon nog wél gebruiken. Met close ups maken van een onderwerp ben ik gerust een middag zoet. Het laatste jaar heb ik andere dingen zoals haken en naaien enzo prioriteit gegeven maar ik hoop er binnenkort toch terug mee te beginnen.

Mijn fotoarchief van de laatste jaren is groot. Héél groot. Een archief waar momenteel niks mee gedaan wordt en dat is toch jammer hé. Vandaar binnenkort regelmatig een blogpost met weinig tekst maar met foto’s die voor mij speciaal zijn of een bepaalde sfeer oproepen. Beelden gemaakt op mijn manier, niet zoals de regels het voorschrijven.

 

Dit lees je misschien ook graag...

5 Reacties

  1. Ik vind het ook héérlijk om foto's te maken!

  2. Al even leuk als handwerken ! Zelf leg ik graag ook héél veel vast op foto, maar jammer genoeg ontbreekt de tijd om er meer mee bezig te zijn. Leuk materiaal heb je daar ! En mooie foto's. Laat maar komen !

  3. Wat een mooie foto van die roos. Doe maar hoor, je blog regelmatig vol zetten met die foto&#39;s. Ik ben alvast fan !!!<br />Grtjs<br />Daniëlle

  4. Knap hoor! Ik vind het allemaal behoorlijk professioneel zeg, als ik dit zo zie en lees. Kom maar op met die mooie foto&#39;s!! gr. Hennie

  5. ik hou ook van foto&#39;s, én fotograferen<br />Maar ik doe het veel te weinig…<br />Je bent goed ingericht, oma Foto!

Reacties zijn gesloten.