bloggen persoonlijk

Moi, weetjes…

Ik weet het, roddelen hoort niet maar zeg die Nana… amai, dat is nogal een pak zenne. Een paar weetjes?

1. Eender waar, die loopt dus dikwijls te zingen hé. En als ze in haar auto zit is het nog erger. Daar laat ze zich volledig gaan. Dan kan je er als passagier helaas wel niet van gaan lopen. Pfff.

2. Ze houdt van gezelligheid en daar horen tasjes koffie en lekkernijen bij. Met regelmaat van de klok schrijft ze over koffie, chocolade, gerechtjes of leuke uitstapjes en reisjes die ze maakte. Die pakt het er duidelijk van.

3. Ook al is ze een enorme koffieleut, ze laat altijd een bodempje koffie over in haar tas. Met thee of andere dranken doet ze dat niet. Op het waarom ervan heeft ze zelf ook geen antwoord. Raar mens.

4. Vriendschap vind ze belangrijk. Daarom steekt ze er graag tijd en energie in maar als blijkt dat het altijd van één kant moet komen haakt ze wijselijk af.

5. Ze verschuilt zich niet achter een hoed maar ze zet ze wel graag op. In alle kleuren, vormen en maten heeft ze er in haar bezit. Pet, hoed, baret, muts…

6. Alhoewel, niet verschuilen!? Soms doet ze dat wel. Ze heeft namelijk een groot complex over haar (dubbel) kin. Haar kalkoenennek noemt ze het zelf. Wie met haar op uitstap is geweest kent daardoor de Nana-foto-regel al: nooit foto’s van de zijkant en als er dan toch persé foto’s moeten gepubliceerd worden ziet ze die graag efkes vooraf.

7. Wil je iets van haar gedaan krijgen dan zet je haar een Manon praline voor de neus. Die kan ze niet weerstaan!

En zo zijn er nog wel wat dingetjes maar hey, er zijn er maar 7 gevraagd hé.

 

Dit lees je misschien ook graag...