bloggen persoonlijk

Technische storing…

3 dagen al zitten we een groot deel van de dag zonder wifi. Lastig, maar met 4G ben je gelukkig nog in contact met ‘de buitenwereld’.
Vervelender is het dat de digitale televisie ook niet werkt. Overdag is die zo dood als een pier, ‘s avonds valt hij samen met de wifi om de haverklap uit. De kindjes mogen in het weekend normaal ‘s morgens even tekenfilms kijken maar graaien nu naar boeken en strips. De groten blijven wat langer aan tafel zitten, spelen een spelletje kaart of keuvelen bij een goed glas wijn. ‘s Avonds hé!

We vinden dat best leuk hoor al mag dat voor sommige dingen niet té lang duren. Geen wifi is geen pc en niet bloggen zoals ik gewend ben. Beetje balen toch. Gelukkig is het probleem ondertussen gekend, de modem. Gewoon nog even geduld hebben de boodschap.

Tot dan moeten we helaas
genoegen nemen met de situatie.

image

Dit lees je misschien ook graag...

12 Reacties

 1. Ach, bekijk het positief. Dan heb je meer tijd om te lezen en te schrijven 😉

  1. Nana zegt:

   Heb ik inderdaad gedaan. 🙂

 2. Super irritant ,had ook net even een paar dagen niets i.v m nieuwe computer was blij dat het voorbij was .
  We zijn er aan gewend he en ik besef heel goed dat het luxe is
  Lieve groet marloes

  1. Nana zegt:

   Als het niet werkt besef je pas wat er allemaal aan vast hangt. Ik liet het toch niet aan mijn koude kleren komen hoor Marloes. 😉

 3. Hey die Nana goed dat je in ieder geval nog wat kunt met 4G en voor de kids is het helemaal niet verkeerd om toch eens andere dingen te doen. Ik ga eens even teruglezen, ben alweer veel te lang niet meer op bezoek geweest. Dikke knuffels!

  1. Nana zegt:

   Maar 4G kost geld dus dat werd danig beperkt. 🙂 Er was nog veel anders te doen, we hebben ons niet verveeld.

 4. zegt:

  Alles heeft z’n voor- en nadelen. Lang geen internet zou mij ook wat nerveus maken, geen mail, er gaat zoveel per mail, geen bankzaken en idd geen geblog, oeps, daar moet ik niet denken met mijn 366project. Geniet nog even van de voordelen, succes!

  1. Nana zegt:

   🙂 Toch blij dat alles weer werkt zoals het hoort.

 5. zegt:

  Bah, ik zou echt niet zonder internet kunnen ;-). Heet dat verslaafd ;-)?

  1. Nana zegt:

   Hahaha, misschien toch een beetje ja.

 6. Wel lekker ouderwets 😉

Reacties zijn gesloten.