Druk bezig met de voorbereidingen van het trouwfeest. Fut om te bloggen is er amper. Morgen is het zover! Het weer zit ons – voor zover we kunnen rekenen op de weerberichten – mee. Het was één van de grootste zorgen van dochter.

Er was – en is nog – zoveel te doen. Een minigreep…

IMG-20160517-WA0007
Decoratie maken.
IMG_20160513_114138
Onszelf niet vergeten.
IMG_20160514_194650
Zoveel te rusten ook want ik wil de dag zelf niet ‘s middags al crashen. 
IMG_20160519_125324b
Gisteren bespraken dochter en ik de laatste details.

Gisteren werden ook de tenten gezet. Vanaf vandaag is het dus alle hens aan dek om de tuin verder feestklaar te maken zodat we morgenvoormiddag enkel ons eigen te versieren hebben. Vrouwen hebben daar wel wat tijd voor nodig hé.

Een minpunt dat op een slecht moment komt… een probleem met mijn smartphone (amper 3 maanden oud). Sinds begin deze week wil die geen verbinding meer maken met wifi. Nergens. Vindt gewoon geen netwerken. De wifi is zo dood als een pier. Twee dagen heb ik tussen de soep en de patatten op het internet gezocht naar een oplossing. Een soft reset, cache partitie wissen, hard reset,… het heeft allemaal niet mogen baten. Gelukkig kan ik er wel nog foto’s mee maken. De rest zijn zorgen voor later. Morgen vergeten we even alle negatieve dingen in ons hoofd en gaan we feesten als de beesten. Ofzo.

 

Het leven is een feest, je moet wel zelf de slingers ophangen.

 

 

(Visited 58 time, 1 visit today)
Voorbereidingen feest…
Getagd op:        

4 gedachten over “Voorbereidingen feest…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.