bloggen lezen persoonlijk

Welkom op Tartelette Maison…

De verhuis is een feit. Vaarwel vorige blogs, vaarwel Nanabeegeniet/Lifeislikeapie op blogspot. Welkom TarteletteMaison, 9 jaar bloggen samengebracht op één plek. De stap werd gezet dankzij de goede raad en info die ik uit het Blogboek haalde.

platdujour3klhartblauw

In 2012 wilde ik het al doen maar toen durfde ik niet. Achteraf bekeken was ik er niet klaar voor ook niet. De keuze van mijn nieuwe blognaam toen zegt alles. Stel je voor dat mijn website nanabeegeniet.be had genoemd. Afknapper!

‘t Was toen ik in september heel ontspannen kon nadenken, in de Provence dus,  en na het lezen van haar boek, dat ik de knoop doorhakte om de stap te wagen. Oh, alle fouten die je ooit maar kan maken als beginnende blogger uit het boek herkende ik. De passie om er iets goeds en moois van te maken ook.

Alles samen op één plek. Een plek met een mooie naam. Dat was de  voornaamste reden. Dát en het feit dat ik helemaal mijn eigen ding kan doen nu. ‘t Is te zeggen, dat probeer ik want ik moet hier helemaal van 0 beginnen. ‘k Ben hierin een leek en autodidact, zodoende is het nog niet helemaal zoals ik het in mijn hoofd heb maar met wat geduld, veel opzoekwerk en de tips uit het blogboek van Kelly komt dat wel.

Bloed, zweet en tranen heeft het al gekost maar kijk, er staat hier iets. Een website, de mijne dan nog. Ik ben apetrots!

Op deze pagina lees je meer over mij en het hoe/wat/waar van Tartelette Maison. Kijk maar rustig rond en verken.

Dit lees je misschien ook graag...

14 Reacties

 1. Prachtig is het geworden! En je kan dit allemaal met tips uit dat boek? Ooit ga ik me er ook eens aan wagen want het resultaat is super… eerst nog een beetje tijd en misschien eerst al eens beginnen met het boek te kopen en te bestuderen? Want bloed, zweet en tranen zal het bij mij zeker kosten om zo’n mooi blog te maken!
  Gefeliciteerd!

  1. Nana zegt:

   Nee dat staat er allemaal niet in. Wel leuke tips waardoor het, voor mij toch, minder moeilijk was om de knoop door te hakken. Je leert met het boek vooral om efficiënter te bloggen. In elk geval bedankt voor het compliment.

 2. Welkom terug! Knap dat je de stap hebt genomen! Veel plezier hier op je nieuwe blog!

  1. Nana zegt:

   Dank je. Voelt lekker. 😉

 3. zegt:

  Wauw Nana, het ziet er allemaal heel mooi uit!
  Ik kijk uit naar volgende verhalen van jou.
  Liefs Nana

  1. Nana zegt:

   Thx. Dat is heel lief hoor Nana. 🙂

 4. Marloeskreatief zegt:

  Gefeliciteerd alles gelukt en ik ben altijd geinterreseerd in je mooie verhalen en vega info ,dus blijf je volgen hoor gr marloeskreatief

  1. Nana zegt:

   Bedankt Marloes. Super dat je blijft volgen!

 5. Martine zegt:

  Super !
  Mooie site en overzichtelijk

  1. Nana zegt:

   Dank je Martine.

 6. het ziet er hier heel goed uit, nana
  Je zal het wellicht even gezellig maken als op je oude blog.
  Succes nog met je nieuwe site!

  1. Nana zegt:

   Dank je Billy. Ik ga mijn best doen. 😉

 7. Heel veel succes en fijn dat het overzetten gelukt is!

  1. Nana zegt:

   Dank je wel Veerle.

Reacties zijn gesloten.