De mens kan slechts een bepaald aantal tanden, haren en ideeën hebben. Er komt noodzakelijkerwijze een tijd waarop hij zijn tanden, zijn haren en zijn ideeën verliest.

Voltaire

Mijn tanden heb ik nog allemaal en kijk, mijn haren ook (zie gevraagde bewijs) maar ideeën willen al wel eens achterwege blijven. Gisteren koos ik zelf de kleur maar liet ik mijn kapster vrij op gebied van stijl. Nu ja, vrij is een groot woord. Er mocht niets af qua lengte dus freewheelen was er niet echt bij. Het werd een opgeknipt kopke van ‘pikante noot’ opgelicht met ‘zin in thee’.

Een foto van mijn haar posten is één ding maar laat ik daar nu toch ineens ook een idee door krijgen zeker! Jaja Voltaire. Ooit ging er een stokje rond om jezelf te fotograferen in de kast. Letterlijk dan. Hilarische beelden en postjes leverde dat op. Voel je’m komen, Billy, Marja, Magda en eventuele andere curieuzeneuzenmosterpotjes? Ik vraag jullie niet de acherkant van jullie tong te laten zien (letterlijk en figuurlijk) maar wel van je hoofd. Bij deze lanceer ik dus een stokje; neem een foto van jezelf in de spiegel, maak er een leuk postje rond op je blog en geef het door. Wegens tijdsgebrek (‘k zit hier *bloos bloos* nog in “pichimma” en sebiet komt dochter me afhalen) is mijn postje een beetje aan de saaie kant, ‘k weet het, maar dat gaan jullie dubbel en dik goedmaken met jullie haardos. Deal? 

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!