creatief diy mijn huis Thuis voor en na

Pimped out, low budget…

De kleinkindjes zijn hier heel regelmatig en dat kan je in huis er wel aan zien. Toch vind ik dat het daarom nog niet op een creche moet lijken. Qua kleuren probeer ik binnen de stijl van de rest van het huis te blijven. Ook voor de nieuwe speelhoek die ik onlangs voor hen creëerde. Door het ontbreken van iets origineels aan de muur was die nog niet helemaal af. Tot nu dus. Pimped out, om het op zijn Astrid Bryans te zeggen (niet chromed), zo zou je mijn creatie wel kunnen noemen.

Om binnen het (bloemen)thema van de ruimte te blijven kocht ik een paar maanden geleden voor 4,99 euro bij Kruidvat een vogelhuisje in bloemvorm (waarvan ik stomweg vergat een vóór-foto te nemen dus dank aan het www)

dat er eerst saai uitzag en na een creatieve behandeling zo…

Ik kleurde de randen met zwarte alcoholstift en beplakte het huisje verder met de zelfklevende folie  (van From Lola with love) die ik eerder voor de kast gebruikte. Aan het stokje hing ik een zeepje in hartvorm met kwast en zilverkleurige parels (voor 0,99 euro gekocht bij Action). De houten vogeltjes zijn eigenlijk magneet-gordijnhouders (te koop bij Blokker,2,99 euro voor 2 stuks) die ik simpel  met een klein vijsje in de muur op zijn plek hing. Het vogeltje op het huisje hangt vast met dubbelzijdige tape.

Zo lijkt het of de vogeltjes naar het huisje vliegen. Zo heb ik met een laag budget toch een eigen gemaakte creatie aan de muur die speels is maar tegelijk binnen de rest van het interieur past.

Dit lees je misschien ook graag...