mijn tuin Thuis

Verliefd en verkocht…

Yep, ik ben verliefd. Verliefd tot over mijn oren. Het is ne Canadees. Groot, mooi, sterk… Oké, hij is grijs en niet iedereen valt daarvoor maar ik vind dat knap. Ook de kinderen hebben al met hem kennisgemaakt en hij werd direct goedgekeurd.

Oh, ik zou me ontelbare keren per dag in hem willen verdiepen want hij heeft het altijd zo lekker warm. En ontspannend dat hij is, ge kunt het u niet voorstellen. In alle opzichten een ongelooflijke weldoener voor mijn ganse lijf, die Canadees van mij. Ik heb zo lang naar hem verlangd maar sinds vrijdag is hij eindelijk de mijne…  een zalige jacuzzi.

We zijn echt blij met onze nieuwe aanwinst. Mijn lijf is blij. Mijn spieren hebben het moeilijk om zich te ontspannen, behalve in warm water. Koop gewoon een ligbad hoor ik sommigen zeggen maar dat is toch niet hetzelfde zenne. Je ligt nooit echt helemaal onder water én het water koelt ook vrij snel af. In een jacuzzi lig je echt helemaal ondergedompeld en het water blijft steeds op een aangename 37 °c. Het feit dat je buiten onder een blote hemel ligt, dat je dat dan nog kan combineren met licht- en aromatherapie maakt het allemaal nog meer relaxer. Gespannen spieren worden ontspannen, een gestresste geest wordt ontstresst maar pijnlijke gewrichten kan hij helaas niet verhelpen. Het is geen reis naar Lourdes hé, was mijn man zijn repliek. Hoedanook, ik ben verkocht.

Dit lees je misschien ook graag...