Frankrijk kringwinkel enzo Op een ander verzamelen

Verrassing…

Een foto nemen van iets waarin je een gezicht ziet en dat dan posten via sociale media. #Iseefaces Ken je die trent? Vele jaren geleden, toen er nog geen of amper sprake was van Facebook of Instagram, nam ik al wel eens foto’s van dingen waarin ik een gezicht zag.
Die terugvinden is een ander paar mouwen want net als sociale media, was digitale fotografie in die periode nog niet voor iedereen. En toch, na wat grasduinen vond ik de foto die ik me nog herinnerde, genomen toen we op vakantie waren in de Champagnestreek.

 

Vanop het terras van het restaurant waar we zaten te lunchen zag ik hem (of haar?). ‘k Vind het nog altijd een leuke. Huh, nogal straf dat ik me zoiets onnozel na jaren nog zo goed voor de geest kan halen.

Ik kwam op het idee om naar deze foto te zoeken toen ik vanmiddag in de kringloopwinkel overal om me heen gezichten bleek te zien. Hier heeft iemand zich lekker bezig gehouden dacht ik nog bij mezelf…

want, uitgezonderd het hart waar echt een snoet op staat, zag ik op verschillende spullen oogjes plakken. Niet alles was evengoed gelukt maar euhm… I saw faces alright. Toen ik aan de kassa kwam (leuke rok van Laura Ashley en boek van Toon Hermans gekocht) werd me duidelijk dat het niet zo toevallig was als ik dacht. De verkoper stopte namelijk dit kaartje tussen mijn boek…

 
Hahaha, ‘k vond het best een leuke verrassing. Een prachtig staaltje ‘klein geluk’. Je krijgt er automatisch een glimlach van op je gezicht. Kijken en zien is niet hetzelfde hé dus of er veel mensen ze gaan spotten weet ik niet. Heb jij er al gezien?

Dit lees je misschien ook graag...

6 Reacties

  1. Oh wat leuk van de kringloopwinkel en een kaartje met zo'n koffiepot was nog leuker geweest voor de grote fan maar ik kan me voorstellen dat je hier al helemaal blij van wordt.

  2. Ik heb ook een glimlach op mijn gezicht nu … hele leuke verrassing en tof dat jij ze al gespot had. Ik denk trouwens dat het een 'haar' is daar in Frankrijk 🙂 btw, pakje vandaag toegekomen, héééél hartelijk bedankt!!!

  3. zegt:

    Tof! Ik ga nu anders kijken 😉

  4. zegt:

    je moet er wel aandacht aan besteden, maar ik denk dat je die gezichten wel op vele momenten kan ZIEN<br /><br />;-)

  5. Oh wat leuk!!<br />Auto&#39;s hebben ook altijd gezichtjes. Vaak hoe dikker en duurder, hoe bozer ze kijken!!<br />X Nana

  6. Daar ga ik nog eens extra op letten, want vaak zie ik ook overal gezichten in. Ik probeer er ook altijd in wolken te vinden en vaak maak ik er zelf in eten 😉 Ik wist niet van die sites waar je zo&#39;n foto&#39;s kan op posten. Ben meteen eens gaan kijken.<br />Leuk gedaan, daar in de kringloopwinkel !

Reacties zijn gesloten.