creatief kringwinkel enzo mijn huis Tips voor en na

Creatief met kringloopgeluk, geen kat in een zak…

In de kringwinkel snuffel ik altijd tussen het textiel. Niet alleen de stukken stof trekken mijn aandacht hoor. Van dekbedhoezen tot onderlakens en tafelkleedjes.. alles is in mijn ogen bruikbaar.

Dat bewees ik al eerder. Kijk maar eens bij mijn creatieve kringloopprojectjes. Bij de kringwinkel koop je heel zelden een kat in een zak!

Ondertussen heeft zowel een bankje als een vintage poef, beiden uit de kringwinkel, een zomerlook gekregen. Daarvoor gebruikte ik, uiteraard, niets anders dan kringwinkelgeluk. Een leuk stofje, een stuk van een wit onderlaken en elastiek.

Ik was helemaal weg van het prachtig stuk stof met zijn witte ondergrond en donkerblauwe tekeningen van bloemen en vlinders. Dat het perfect in ons interieur zou passen wist ik meteen.

De vóór en na…

Links de originele poef, rechts de eerste hoes die ik maakte:

Links het originele bankje, rechts hoes nummer 1 (oorspronkelijk een vestje):

Na…

De kans is groot dat ik het voetenbankje zelf nog wit schilder. Dat heeft alles te maken met de (ver)nieuw(d)e kast en tafel die in die kamer staan. Wordt vervolgd!

De mat op de foto is een origineel vintage exemplaar. Voor één keer niet uit de kringwinkel want ze lag vroeger namelijk op de tienerslaapkamer van manlief. Zo zie je maar dat alles terug mode wordt!

Aanvankelijk had ik voor het bankje een ander idee in mijn hoofd. Ik zou er een jute zak voor gebruiken. Na het vinden van het wit-blauwe stofje was de zaak snel beklonken.

De jute zak kreeg ook deze week een invulling. Toevallig zag ik bij Lidl grote papieren opbergzakken liggen. Meteen viel alles op zijn plaats…

Geen kat in een zak maar een zak in een zak…

Het is een originele opbergplaats geworden voor de vele Barbiespullen van mijn meisjes.

Dit lees je misschien ook graag...

2 Reacties

  1. zegt:

    Ik krijg zin om naar de kringloop te gaan als ik jouw mooie aankopen zie!

    1. Nana zegt:

      Hahaha, ik ook. 😉

Reacties zijn gesloten.