creatief diy kringwinkel enzo mijn familie voor en na

Creatief met kringloopkoopjes…

Toen ik de televisiekast in de kringwinkel zag staan wist ik het meteen. Bingo! 7 euro met in rood erbij geschreven -50%. 3,5 euro dus voor een zwarte strakke retro tv-kast. Niet dat ik op zoek was naar vintage hoor en ook niet naar strak of zwart. Goedkoop en perfect om te pimpen voor een jong iets of wat landelijk (zonder veel tierlantijntjes) en overwegend wit/grijs/hout interieur, dat moest ik wél hebben.

Ik nam een foto en appte hem door naar zoon. Zijn reactie kwam meteen: Iiiieeeuuuwww! Moet ik ter verduidelijking vermelden dat hij ze absoluut niet mooi vond? Nee zeker? Mijn antwoord was kort en bondig: ‘Trust me. Deze wordt supercool!’ En zo geschiedde…

De ‘voor’ zoals hij in de kringwinkel stond:

2015-04-10 tvkast voor

De ‘na’ zoals hij nu in de woonkamer van zoon staat:

2015-04-12 tvkast na

2015-04-12 19.09.55

De titel boven deze post had ook ‘Creatief met restjes.’ of Creatief met Annie Sloan verf.’ kunnen zijn. Ik gebruikte een overschot van dit behang, matte vernis, witte Annie Sloan verf, restjes A.S. waarmee ik een petrolkleurig blauw fabriceerde en een wit handvatje van een oud Ikea kastje. Het gedeelte rechts, vroeger voorbehouden voor lp’s, is prima geschikt voor wat stripverhalen van de kinderen.

 

Dit lees je misschien ook graag...

11 Reacties

 1. zegt:

  Heel leuk! !!

 2. zegt:

  Er is niets ieuwwww meer aan. Knap opgeknapt.

 3. zegt:

  Wauw, super goed gepimpt!! En heel knap dat je door dat zwarte ding kunt “heen kijken”, dat je vooraf al ziet hoe het kan gaan worden!

 4. zegt:

  Knap!!! Heel mooi geworden!

 5. zegt:

  Wow mooi geworden en dat voor zo’n magisch prijsje! Knap!!

 6. zegt:

  Wat leuk gedaan! En wat een voldaan gevoel geeft het dan om een kastje van 3.5 euro zo’n metamorfose te geven. Je zoon mag erg blij zijn!

 7. Wat super geworden

 8. Die Ieuuuw, zal nu wel een wauw geworden zijn zeker. Heel mooi gedaan !!!!
  Grtjs
  Daniëlle

 9. Oh wow daar heb je wat moois van gemaakt. Leuk om te zien hoe je dan eigenlijk al vooraf weet wat het gaat worden en dat zoonlief je daar dan weer gewoon op vertrouwd. Knuff!

 10. zegt:

  Knap hoor!

 11. zegt:

  Geweldig!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.