bloggen citaten en gezegden creatief diy mijn huis post voor en na

Een voor en na…

Jarenlang hing er bij mijn ma een schilderij aan de muur. Toen ze een paar weken terug zei dat ze het beu gezien was en of ik het niet wou, heb ik geen moment getwijfeld. Niet dat ik het mooi vind. Het is van het type ‘schoon van ver maar ver van schoon’. Het kader errond dát had mijn interesse. Ja, ‘k wist er wel raad mee.

De laatste tijd krijg ik nogal wat extra snail mail, hoe zou dat toch komen, en heb ik plaats tekort om al dat moois op te hangen. Ah ja, je wil er toch optimaal van genieten!? Mijn hartvormige kaartenhouder werd écht te klein en zodoende ging ik aan de slag…

Het kleinste kind kan het; fiberfill, stof en lint of elastiek, meer heb je niet nodig. Het gestreepte stofje had ik nog liggen maar is provisoir tot ik weet welke nieuwe kleur(en) de kamer binnen een paar maanden gaat krijgen. De parketvloer gaat dan een nieuwe vernislaag krijgen. Hét perfecte moment om de kans te grijpen en meteen ook de muren aan te pakken. En, maar laat manlief dit best niet lezen, misschien ook de kasten?

I get mail; therefore I am. Scott Adams
I get mail: therefore I am a blogger. Nana

Dit lees je misschien ook graag...

6 Reacties

 1. zegt:

  ik vond die schilderij niet eens zo lelijk hoor<br />Maar je hebt er iets nuttigs van gemaakt!

 2. Goed gevonden! Van recycleren gesproken, heel tof!

 3. Oh ik voorspel nog meer schilderijtjes. Misschien die schilderijtjes/lijstjes met alleen een draadje aan en knijpertjes. (See my pinterest ;)). Gewoon een hele snailmail wand! Hihihi ja ik voorspel een hele snailmail wand ;).

 4. zegt:

  zo toch een stuk beter 😀 goed idee! Maar uh.. zo te zien mag er nog wel een kaarthangertje bij 😉 <br />(sowiezo nog een plaatsje bewaren 😉 ben het niet vergeten hoor!!)

 5. Goed gerecycleerd!!!!

 6. zegt:

  Geweldig goed gevonden!!

Reacties zijn gesloten.