Een voor en na…

Jarenlang hing er bij mijn ma een schilderij aan de muur. Toen ze een paar weken terug zei dat ze het beu gezien was en of ik het niet wou, heb ik geen moment getwijfeld. Niet dat ik het mooi vind. Het is van het type ‘schoon van ver maar ver van schoon’. Het kader errond dát had mijn interesse. Ja, ‘k wist er wel raad mee.

De laatste tijd krijg ik nogal wat extra snail mail, hoe zou dat toch komen, en heb ik plaats tekort om al dat moois op te hangen. Ah ja, je wil er toch optimaal van genieten!? Mijn hartvormige kaartenhouder werd écht te klein en zodoende ging ik aan de slag…

Het kleinste kind kan het; fiberfill, stof en lint of elastiek, meer heb je niet nodig. Het gestreepte stofje had ik nog liggen maar is provisoir tot ik weet welke nieuwe kleur(en) de kamer binnen een paar maanden gaat krijgen. De parketvloer gaat dan een nieuwe vernislaag krijgen. Hét perfecte moment om de kans te grijpen en meteen ook de muren aan te pakken. En, maar laat manlief dit best niet lezen, misschien ook de kasten?

I get mail; therefore I am. Scott Adams
I get mail: therefore I am a blogspotter. Nanabee

Deze ook lezen?

One thought on “Een voor en na…

 1. Billy

  maart 26, 2013 at 3:15pm

  ik vond die schilderij niet eens zo lelijk hoor<br />Maar je hebt er iets nuttigs van gemaakt!

 2. Susan van der Zwaag - Sondeyker

  maart 26, 2013 at 8:14am

  Oh ik voorspel nog meer schilderijtjes. Misschien die schilderijtjes/lijstjes met alleen een draadje aan en knijpertjes. (See my pinterest ;)). Gewoon een hele snailmail wand! Hihihi ja ik voorspel een hele snailmail wand ;).

 3. Kim

  maart 25, 2013 at 7:22pm

  zo toch een stuk beter 😀 goed idee! Maar uh.. zo te zien mag er nog wel een kaarthangertje bij 😉 <br />(sowiezo nog een plaatsje bewaren 😉 ben het niet vergeten hoor!!)

Reacties gesloten.