creatief kringwinkel enzo mijn huis voor en na

Hier brandt de lamp…

Mijn geschilderde lamp, waarover je hier meer leest, is weer helemaal vintage maar toch ook hedendaags. Eindelijk. Het was geen sinicure om de lampenkap van die ene af te krijgen. Een speciaal systeem, niet meer uit deze tijd ook niet vermoed ik, en ‘t zat echt muurvast. Maar kijk, de volhouder wint.

Zoals ik al schreef vond ik onlangs dé perfecte kap, een originele vintage, op een rommelmarkt in Frankrijk. Er zat een soort smyrna-achtige boord op met bruin en beige.

vóór

Heel erg stevig hing hij niet (meer) vast. Mijn idee was dus om die band eraf te halen, wegens echt té retro voor ons interieur, en er iets van witte kant op te doen. Nu dat nog vinden hé. Mijn eerste gedacht bleek de goede… de Action! Zelfklevend kanten lint, te koop in een pakje van 2 met keuze uit beige, wit, roze en bruin. Beige nam ik mee voor een ander project, wit voor de kap. Ik ben wel een paar filialen afgelopen om genoeg lint te vinden voor twee dezelfde boorden maar dat is me helaas niet gelukt. Moest het toch mijn ogen beginnen uitsteken, ‘t is er zo weer af en vervangen door wat anders.

na
 
 
Zo brandt hier dus na een tweetal jaar eindelijk dé lamp die ik in gedachten had.
 
 
Allez ja, ‘s avonds dan toch.
 
 

Dit lees je misschien ook graag...

8 Reacties

  1. Helemaal geslaagd!!

  2. Wow super mooi geworden! Sfeervol resultaat.<br />Fijn weekend!

  3. Het is helemaal duidelijk! Gij moet ne keer mee naar die winkel in Heusden Zolder! Daar ga jij je hartje ophalen! Dat weet ik zeker!<br />En je lamp is geweldig… de kippetjes nog meer… tja daar ben ik ook zo ontzettend fan van! ;-)<br />http://onliemie.blogspot.be/2013/09/kippetjes.html<br />Fijn weekend!

  4. Wat een prachtig resultaat. Tof dat je hebt doorgezet.<br />Grtjs<br />Daniëlle

  5. zegt:

    Ah wat een schattige combinatie,mooi gedaan..<br />Groetjes Chris

  6. Heel mooi en sfeervol !<br />Geniet van het weekend,<br />Martine<br />

  7. Prachtig geworden!!<br />X Nana

  8. Wat een gave combinatie!<br />

Reacties zijn gesloten.