diy kleine kindjes worden groot kringwinkel enzo mijn huis voor en na

Kringloopgeluk maakt Ikea hack…

Geluk ligt in een klein hoekje en dat geldt ook bij het zoeken naar schatten bij de kringwinkel. En soms staat dat geluk ineens aan jouw kant. Zeg nu zelf.

Maanden aan een project denken, er op een dag hardop over uitweiden tegen je dochter en het benodigde materiaal ‘s anderendaags vinden bij de kringwinkel. Dat is toch chance hebben, nee?

In ons wintersalon zijn meer donkere kleuren gebruikt dan in de rest van het huis. Zacht geel verlicht het interieur dan weer. Al jaren hadden we er een zwart/bruine Micke Ikea bureau als televisiekast. Aan de ene kant had die een metalen poot, aan de andere kant was die gesloten. Net dat laatste stoorde mij al een poos. Ik had gewoon een andere kast kunnen kopen maar in mijn verslaafd kringwinkelbrein hoopte ik ooit eenzelfde bureau te vinden. Ik zou dan die ene poot wisselen met de gesloten kant van mijn kast en klaar. Dat kringloopgeluk is dus ondertussen een feit. Ik vond een kleine versie van het Micke bureau (heeft dezelfde diepte). Prijs: 4 euro.

De ene poot eraf, de andere erop… klaar!

Toch ben ik nog niet helemaal tevreden. Het is me wat te rommelig daar beneden. Ik zou graag de televisie aan de muur hangen, zodat de decoder enzo op de kast kan in plaats van eronder. Voor de lp’s en de platenspeler zoek ik ook nog een andere oplossing. Het zou de ruimte ten goede komen als er onder de kast niets staat.

Óf ik moest opeens mijn ideale televisiekast vinden, die er trouwens héél anders uitziet dan deze, waarop ik de rest van het interieur in die kamer kan aanpassen. De kringwinkels zijn van mij nog niet verlost, ik blijf zoeken. Heerlijk toch!?

Voor de kinderen maakt het niet uit hoe die kast eruit ziet. Die zijn al blij dat ze bij oma en opa ook Fortnite kunnen spelen.

Dit lees je misschien ook graag...

6 Reacties

 1. zegt:

  Wow, wat een geluk had je bij de kringloop. Leuk!

  1. Nana zegt:

   Altijd leuk zo’n vondsten! ;-)à

 2. Wordt vast vervolgd!
  De televisie aan de muur vindt ik handig en mooi. Fijn dat er van die dunne exemplaren zijn tegenwoordig!

  1. Nana zegt:

   Ja vergeleken met die dikke van vroeger. Die stond bij ons toen in de kast hoor! 😀

 3. Heerlijk zo’n vondst! En voor 4,- is het ok nog eens lekker goedkoop. Het resultaat vind ik mooi.

  1. Nana zegt:

   Inderdaad, een koopje.

Reacties zijn gesloten.