Flexitariër

Taart of taart?

Kaastaart met appelen, 4 punten per persoon. Recept is voor 6 personen: Schil 6 stoofappelen en snij in stukjes. Bestrooi met 1 kl kaneel en 2 el zoetstofpoeder. Laat intrekken. Bereid ondertussen een deeg met 600 platte kaas 0%, 3 eieren, 120 gr zelfrijzende bloem en 1 el vloeibare zoetstof. Doe de appel in je ovenschaal en giet er het kaasdeeg over. Bak 45 minuten in een oven van 200 °c.

en/of

Clafoutis met banaan, 2,5 punten per persoon. Recept is voor 6 personen: Verwarm oven op 210°c. Meng 2 eieren, 2 zakjes vanillesuiker, en 4 el zoetstof met een mixer. Voeg 40 gr bloem toe en 400 ml magere melk. Leg in een ovenschaal of taartvorm plakjes banaan en verdeel er het deeg over. Laat 35 minuten bakken.

Dit lees je misschien ook graag...