Receptenlijst zout…
*Recettes salées (en Français)
Veelal plantaardig dus ei- en melk (lactose)-vrij. Sommige gerechten zijn glutenvrij en/of low-carb.
Amuse – aperitief
- erwtenpuree (op toastjes)
- feestelijke amuses
- hartige zonnetaart om te delen
- chips van aardappelschillen
- tapenade van olijven en vijgen
- borrelkikkererwten
- amuse à la Peter Goossens
- groentengerechten op kindermaat
- koud radijssoepje
- seitanhapje met augurk
- * low-carb crackers (+recette en Français) Crackers aux graines et quinoa soufflé
Lunch ~ Déjeuner
- kippensoep zonder kip + (recette en Français) soupe au poulet sans poulet
- tomatensalade met kappertjeskruim
- erwtenpuree
- hartige zonnetaart met kruiden
- wrap met geroosterde groenten en pompoenhummus
- pompoenhummus
- geroosterde pompoensoep
- wrap met couscous en spruiten
- * courgetti met spinazie/amandelpesto en rucola, low-carb (+recette en Français) pesto d’épinards et roquette aux amandes
- * spruitjes met hazelnoot (+ recette en français) choux de Bruxelles noisettes
- groentengerechten op kindermaat
- homemade nuggets van kipstuckjes (vegetarische slager)
- slaatje met gemarineerde pompoen
- broodje curry/gegrilde gele courgette
- tartaar van drie paprika’s
- vitaminebom salade
- broodje asperge
- salade met spinazie
- salade met artisjok en gebakken aardappel
- nectarine-witloofsalade met cashew
- salade met rode biet
- snelle groententaart
- gewokte asperges met sesam
- gestoomde asperges met pesto
- salade van groene asperges, druiven en hazelnoot
- tartaar van tomaat en aardbei
- broodje met curryhummus
- sla met gemarineerde artisjok
- pompoen-kastanjesoep
- gestoofde rucola met sinaasappel en rode bietencarpaccio
- 3 soorten tabouleh
- waterkerssalade met mango en cashew
- polentapannenkoeken met avocado
- spinazie-avocado salade met warme mosterddressing
- carpaccio van rode biet met wasabicrème
Voorgerecht ~ Entrée
- kippensoep zonder kip + (recette en Français) soupe au poulet sans poulet
- courgettekokossoepje met koriander, rode ui en preikiemen
- geroosterde pompoensoep
- carpaccio van in olijfolie gekonfijte gele paprika, broodkorstjes met citroenschil, chips van look, vegan kaas, citroentijm en raketsla
- bloemkool/komkommer/seldersoepje met low carb crackers en een kikkererwtendip, low-carb
- * spruitjes met hazelnoot (+ recette en français) choux de Bruxelles noisettes
- spruitjes met gember en citroen
- slaatje met gemarineerde pompoen
- pompoensoep met sinaas
- tartaar van drie paprika’s
- koud radijssoepje
- tartaar van tomaat en aardbei
- sla met gemarineerde artisjok
- carpaccio van portobello en champignongvinaigrette
- pompoen-kastanjesoep
- gestoofde rucola met sinaasappel en rode bietencarpaccio
- carpaccio van rode biet met wasabicrème
Hoofdgerecht ~ Diner
- tomatensalade met kappertjeskruim
- risotto met muntthee en groene groenten
- gestoomde groenten met venkel/seldersaus en pitten
- puntpaprika gevuld met quinoasalade
- pompoenrisotto met vegan blauwe kaas en pompoen-gembersaus
- * courgetti met spinazie/amandelpesto en rucola, low-carb (+recette en Français) pesto d’épinards et roquette aux amandes
- gemarineerde kipstuckjes (vegetarische slager) met een lauw slaatje
- pastasalade met amandel-aioli
- groentenbulgur met saffraan-aioli
- 15 minute meals
- groentengerechten op kindermaat
- homemade nuggets van kipstuckjes (vegetarische slager)
- groententaartje met seitan
- pompoenstoofpotje
- Provençaalse groententian met rucolapesto
- risoni met venkel, rucola en citroen
- vitaminebom salade
- salade met spinazie
- salade met artisjok en gebakken aardappel
- nectarine-witloofsalade met cashew
- pasta met asperges en smoked “bacon”
- gepofte zoete aardappel met gegrilde bloemkool en yofu-muntsaus
- pompoencurry met rode quinoa
- Indische champignons met naan
- groentenrisotto
- linzenpakketje snelle versie
- shepherd’s pie
- waterkerssalade met mango en cashew
- polentapannenkoeken met avocado
- spinazie-avocado salade met warme mosterddressing
Bijgerecht ~ Plat d’accompagnement
- tomatensalade met kappertjeskruim
- erwtenpuree
- brood zonder kneden
- broodstengels
- stokbrood zonder kneden
- chutney van veenbessen en rode biet
- raw cranberry-orange relish
- * spruitjes met hazelnoot (+ recette en français) choux de Bruxelles noisettes
- spruitjes met gember en citroen
- slaatje met gemarineerde pompoen
- geprakte aardappelen met olijf
- mangosalsa
- wortel met abrikozen en pijnboompitten
- gewokte asperges met sesam
- gestoomde asperges met pesto
- tartaar van tomaat en aardbei
- hummus van witte bonen en courgette
- gestoofde rucola met sinaasappel en rode bietencarpaccio
BBQ
Saus ~ Sauce